AIM A PARTICIPAT LA „FORUMULUI INIȚIATIVELOR INOVATIVE ÎN ANGAJAREA TINERILOR ȘI ANTREPRENORIAT DIN CADRUL ȚĂRILOR PARTENERIATULUI ESTIC” , EREVAN, ARMENIA

Liliana Uncategorized Leave a Comment

În perioada 28-30 Octombrie, AIM a participat la „Forumului inițiativelor inovative în angajarea tinerilor și antreprenoriat din cadrul țărilor Parteneriatului Estic” , care a avut loc la Erevan, Armenia.

La forum, Directorul executiv al AIM, Liliana Busuioc a vorbit în cadrul panelului “Situația în domeniile ocupării forței de muncă și antreprenoriatului din țările Parteneriatului Estic” , despre situația IMM-urilor în Republica Moldova, constrângerile și problemele ce influențează activitatea antreprenorilor din domeniul IMM- urilor și acțiunile întreprinse pentru soluționarea acestora, precum și, situația forței de muncă în domeniu.

Scopul forumului a fost de a promova bunele practici și diverse abordări a situațiilor IMM-urilor în cadrul țărilor Parteneriatului Estic- Moldova, Armenia, Georgia.

Așa dar, participanții au stabilit contacte, au împărtășit experiențele lor și au avut posibilitatea de a învăța din acestea pentru a le implementa cu succes în țările de origine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *