DESPRE NOI

Alianța Întreprinderilor Străine Mici este o asociație de afaceri non-guvernamentală, bazată pe calitatea de membru. Membrii asociației sunt întreprinderi mici care activează în Republica Moldova. Membrii noștri colaborează între ei ca aliați prin crearea rețelelor, identificarea resurselor, și susținerea inițiativelor care vin să încurajeze și să protejeze dezvoltarea și creșterea prin împărtășirea principiilor comune.


MISIUNEA NOASTRĂ

Misiunea noastră este de a promova și proteja bunăstarea generală și prosperitatea întreprinderilor mici, dar și a celor care fac afaceri cu întreprinderile mici în Republica Moldova, astfel încât comunitatea de afaceri și cetățenii săi să prospere. Servim drept resursă de “prim apel” și organizație de afaceri cu acoperire locală, națională și internațională..


VIZIUNEA NOASTRĂ

Suntem o comunitate de afaceri mici care lucrează împreună pentru atingerea obiectivelor comune de dezvoltare a unui mediu de afaceri legal, clar și transparent, pentru a promova creșterea economică și investițiile în Republica Moldova.