FONDATORII


DAVID SMITH, PREȘEDINTE

Sunt originar din statul Virginia și am locuit în multe colțuri ale lumii până în anul 2012, atunci când m-am stabilit în Republica Moldova în calitate de voluntar al Corpului Păcii. În iulie 2014 după finalizarea serviciului la Corpului Păcii, am devenit co-fondator al Smokehouse, primul restaurant american BBQ din Chișinău, împreună cu Matt Stahlman și Vlad Shuleansky. Din momentul deschiderii cu succes a Smokehouse în iunie 2015, mă puteți găsi în fiecare zi aici discutând cu clienții despre BBQ, bere artizanală și afacerile din Moldova.


MATT RUTTER, CO-PREȘEDINTE

Moldova este casa mea. M-am stabilit cu traiul aici în anul 2012 pentru a activa în calitate de consultant în antreprenoriat și dezvoltare economică pentru Camera de Comerț din Găgăuzia. După trei ani de activitate în această calitate mi-am dat seama că Moldova are un potențial economic enorm și se confruntă cu o necesitate mare de creare a locurilor de muncă, dar îi lipsesc resursele cheie pentru start-up-uri și ecosisteme antreprenoriale, care sunt motoarele cheie pentru dezvoltarea națiunii. Prin intermediul Kingdom Paradigm SRL eu împreună cu co-fondatorii mei, acordăm antreprenorilor locali resursele financiare și profesionale necesare pentru lansarea din Moldova, a unor întreprinderi cu adevărat excelente și remarcabile. Rugăciunea mea, pentru clienții noștri și alte afaceri excelente ca ale lor, este să construiască o Moldovă mai puternică, o casă mai bună pentru toți acei care locuiesc aici.


KELSEY WALTERS, VICE PREȘEDINTE

Locuiesc în Republica Moldova și iubesc această țară. Provin dintr-o familie de 6 generații de fermieri din Oklahoma, SUA. După primirea diplomei de studii Economice în Agricultură, în anul 2007, m-am stabilit cu traiul în Moldova în calitate de voluntar al Corpului Păcii pentru a-mi servi țara servind Moldovei. În 2009 m-am căsătorit cu un bărbat minunat, Iurie și am deschis o afacere în Producerea Agricolă. Am experimentat fiecare nivel al agriculturii în Moldova, de la prășitul grădinilor, întreținerea a 12 hectare de ardei,comercializarea angro, până la investiții în echipament mare destinat prelucrării a mii de hectare. Înțeleg agricultura și fermierii dintr-un punct de vedere foarte personal, dar în același timp realizez că Moldova o poate duce mult mai bine în acest domeniu.