AFACERI MICI, OAMENI MARI: DAW BENŢA MOLDOVA - AIMM

AFACERI MICI, OAMENI MARI: DAW BENŢA MOLDOVA

În spatele fiecărui IMM se află o echipă curajoasă care crede că și în Moldova se pot face afaceri frumoase!

Chiar dacă au afaceri mici, acești antreprenori au o valoare imensa pentru mediul economic de acasă! De aceea, începând de astăzi, vrem să vă facem cunoștința cu membrii noștri – antreprenorii cu IMM-uri care vor să miște țara din loc, care vor să dezvolte o creștere economică aici, în Moldova.

Cu 16 ani în urmă, DAW BENŢA MOLDOVA a intrat în casele oamenilor din Republica Moldova, iar de atunci au grijă să găsească cele mai bune soluții pentru casele noastre!

Sergiu Aftenev este directorul DAW BENȚA MOLDOVA, companie care este filiala DAW BENȚA România, un joint-venture de succes cu grupul german DAW SE – lider european pe piaţa finisajelor pentru construcții.

Compania comercializează mărcile CAPAROL și ALPINA. Gama de produse fabricate şi comercializate acoperă sectorul vopselelor lavabile de interior şi exterior, sisteme de termoizolatie performante, tencuieli decorative pe interior și exterior, vopsele epoxidice pentru pardoseli, servicii de nuanţare computerizată.

Misiunea grupului DAW este ca prin gama de produse reunite sub brandul CAPAROL să se asigure că oamenii se simt mult mai confortabil și în siguranță în spațiile în care locuiesc sau își desfășoară activitate. Iar ca partea a filosofiei sale este să fie în permanență un partener onest și de încredere pentru clienți, angajați, furnizori și acționari!

Aceasta activitate este realizată cu suportul Center for International Private Enterprise

#afacerimicioamenimari

X
X
X