AIM ȘI AGENȚIA PENTRU DEZVOLTARE A KAZAHSTANULUI  – O NOUĂ PRIETENIE - AIMM

AIM ȘI AGENȚIA PENTRU DEZVOLTARE A KAZAHSTANULUI  – O NOUĂ PRIETENIE

Pe 2 septembrie, Directoarea Executivă AIM, Liliana Busuioc, a avut o întrevedere împreuna cu Ambasadorul Republicii Kazahstan în Republica Moldova, Excelența Sa, Almat Aidarbekov și consilierul Consulatului General în Republica Moldova, Tugat Abylkassymov. Scopul acestei întâlniri a fost stabilirea unui prim contact pentru identificarea oportunităților, ce ar putea contribui la colaborarea economică între Republica Moldova și Kazahstan.

Domnul Ambasador a prezentat potențialul despre instrumentele pe care le poate oferi Kazahstanul pentru a susține mediul afaceri din Moldova. A manifestat interes pentru a construi punți de colaborare între mediul de afaceri din Kazahstan și Republica Moldova și despre posibilitatea de a obține suport financiar pentru IMM-uri.

În cadrul acestei prime întâlniri, Liliana Busuioc a povestit ambasadorului și consilierului Kazahstanului despre activitatea AIM și necesitatea de a susținere eforturile echipei noastre de a ameliora mediul antreprenorial din Moldova.