ASK ME ANYTHING, EDIȚIA 5: DESPRE RETHINK COMMUNICATION, DULCIURI SĂNĂTOASE ȘI BERE ARTIZANALĂ - AIMM

ASK ME ANYTHING, EDIȚIA 5: DESPRE RETHINK COMMUNICATION, DULCIURI SĂNĂTOASE ȘI BERE ARTIZANALĂ

O nouă ediție Ask me anything: Following the trends a fost organizată recent de AIM. De data aceasta evenimentul a avut loc la  Litra Brewing Company și a găzduit membrii noștri la o întâlnire cu 3 invitați care și-au împărtășit experiențele.


Natalia Efros, specialist PR & COMUNICARE, co-fondatoare AlterEgo
Rethink Communication: E la modă să fii empatic,  autentic și creativ!

Oamenii au nevoie de oameni, iar acesta este noul trend în PR. Dacă înainte, în strategiile de comunicare  se punea accent pe produs și servicii, acum în trend este să fii empatic, autentic și creativ cu publicul tău. 

Anna Egorova, fondatoare TIDBIT
Din bucătărie, în magazine: cum îți transformi hobby-ul în afacere?

Caramelă fără zahăr și dulciuri sănătoase? Da, există! Anna Egorova a început să creeze deserturi artizanale sănătoase dintr-o simplă pasiune. Acum, produsele TidBit pot fi găsite pe rafturile magazinelor din țară, iar mai nou – pot fi comandate și online! Am aflat chiar de la ea cum a reușit să-și transforme hobby-ul într-o afacere sănătoasă.

Serghei Litra, fondator fondatorul Litra Brewing Company
Cum să creezi o cultură în jurul produsului tău? 

Serghei Litra este unul dintre cei mai creativi și curajoși antreprenori din țară. Pe lângă faptul că a deschis prima fabrică de bere artizanală din Moldova, acesta a reușit să creeze și o cultură în jurul produsului său, pe care a validat-o în întreaga lume. Litra Tyask Cuvee Blanc este o combinație de bere și vin, premiată la cele mai prestigioase concursuri internaționale, care a devenit deja cartea de vizită a Moldovei printre berarii cu renume. 


Vă reamintim că „ASK ME ANYTHING – FOLLOWING THE TRENDS”, este un eveniment exclusiv pentru membrii AIM, care are loc în ultima joi din lună.

Dacă doriți să deveniți membru a comunității noastre, atunci faceți click aici: https://sme.md/membership/