Participarea AIM în procesul consultărilor publice pentru Planul de Acțiuni al Guvernului 2021-2022 - AIMM

Participarea AIM în procesul consultărilor publice pentru Planul de Acțiuni al Guvernului 2021-2022

În perioada 3 septembrie – 9 septembrie AIM a participat în șirul de consultări publice lansate de Guvernul Republicii Moldova pentru elaborarea planului de acțiuni 2021-2022.

În acest sens președintele AIM David Smith și directoarea executivă Liliana Busuioc au avut întrevederi cu Prim-ministrul Natalia Gavrilița, Ministrul Economiei și Infrastructurii Sergiu Gaibu, dar și a participat la ședințele organizate de Ministerul Economiei și Infrastructurii unde a fost prezentată Agenda legislativă a IMM-lor, elaborată în urma consultării a 800 de antreprenori din toate regiunile țării în ultimul an.

La încheirea conssultărilor publice și a discuțiilor cu reprezentanții Guvernului AIM a transmis setul de propuneri pentru a fi inclus în Planul de Acțiuni al Guvernului pentru anii 2021-2022.

Scrisoarea a fost transmisă în adresa Prim-ministrului, Viceprim-ministrului pentru Digitalizare, Ministrului Economiei și Infrastructurii, Ministrul Finanțelor Republicii Moldova și a Consiliului economic pe lângă Prim-ministrul Republicii Moldova.

AIM și-a exprimat dezideratul de a se implica activ și plenar în consultările publice ulterioare în cadrul Consiliului consultativ pentru întreprinderile mici și mijlocii, în vederea contribuirii la implementarea reformelor pentru dezvoltarea IMM-lor.

Disclamer: Această activitate este realizată cu suportul proiectului „Transparency and Compliance for SMEs” cu suportul Center for International Private Enterprise și a Proiectului „Optim – Oportunități prin Tehnologii și Inovație în Moldova‘’, realizat de Helvetas Swiss și Fundației Soros Moldova.

X
X
X