AIM a participat la Conferința Coalizarea concurenților în structuri comune pentru colaborări multiaspectuale

Liliana News Leave a Comment

Pe 24 aprilie Directorul Executiv al AIM Liliana Busuioc a participat în calitate de speaker la Conferința Coalizarea concurenților în structuri comune pentru colaborări multi aspectuale, organizată de Institutul de Dezvoltare și Expertiză a Proiectelor.

Mai mult de 20 speakeri au dezbătut subiectul necesității coalizării între organizații pentru beneficii reciproce și amplificarea puterii colective în realizarea obiectivelor de interes comun.

Liliana Busuioc a prezentat misiunea AIM, activitățile organizației și prioritățile pentru 2019. Directorul Executiv a prezentat ultima inițiativă a AIM,  Declarația Drepturilor Întreprinderilor Mici și Mijlocii și a îndemnat participanții să semneze petiția online pentru colectarea semnăturilor de susținere.

Participanții la conferință au fost din domeniul academic, asociații de business, HoReCa, IT, Condominium, Contabiltate și audit, Turism, Ecologie, programe internaționale de formare, asociații patronale, ș.a.

La finalul Conferinței participanții au decis aprobarea unei rezoluții cu scopul a crea structuri comune pentru creșterea economică și atragerea investițiilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *