Activitățile AIMM | AIMM

SAVE THE DATES! VEZI AGENDĂ EVENIMENTELOR AIM ÎN 2023

Echipa AIM vă salută în noul an, pe care vi-l dorim pașnic și prosper. Faceți cunoștință cu evenimentele din agenda noastră, salvați-le în calendar și fiți gata pentru o nouă doză de optimism, pe care îl vom crește împreună în acest an. 

AIM A TRANSMIS PROPUNERI CĂTRE GUVERN PRIVIND POLITICA BUGETAR FISCALĂ PENTRU 2023

Alianța Întreprinderilor Mici și Mijlocii a venit către Ministerul Finanțelor cu o serie de propuneri pentru politica bugetar fiscală a anului viitor. Printre altele, pe cele 15 pagini expediate, propunerile vizează fiscalitatea în primii ani de activitate a întreprinderilor, impozitarea în sectorul Horeca, reformarea facturii fiscale, liberii profesioniști și munca la negru și TVA.

DESPRE MEDIACOR, EXPO DUBAI ȘI AJUTORUL PENTRU REFUGIAȚII UCRAINENI

În luna aprilie, Alianța Întreprinderilor Mici și Mijlocii a inițiat o nouă serie de evenimente în cadrul proiectului Ask Me Anything. Acestea vor aduna periodic membrii AIM la o întâlnire cu 3 speakeri, care s-au remarcat în ultima lună prin proiecte memorabile, realizate în Moldova. Invitații vor povesti, într-o atmosferă neformală, despre experiențele lor și despre lecțiile învățate. Evenimentele se vor desfășura sub genericul Following The Trends.