EMPOWER LOCALS: AIM CONECTEAZĂ ANTREPRENORII LOCALI CU AUTORITĂȚILE | AIMM

EMPOWER LOCALS: AIM CONECTEAZĂ ANTREPRENORII LOCALI CU AUTORITĂȚILE

Alianța Întreprinderilor Mici și Mijlocii din Moldova a organizat evenimentul Empower Locals: Oportunități pentru micii producători. Acesta a avut două componente:

Empower Locals: Oportunități pentru micii producători
Prezentarea Studiul Aprofundat asupra micilor producători, realizat la comanda AIM, în cadrul căreia, împreună cu Ministrul Economiei, Sergiu Gaibu, s-a discutat despre oportunitățile de dezvoltare pentru micii producători.

Sergiu Gaibu, Ministrul Economiei

La eveniment a participat și directorul ODIMM, Dumitru Pîntea, reponsabil de gestionarea suportului financiar oferit antreprenorilor locali, care solicită sprijin la ODIMM.

Dumitru Pîntea, Director ODIMM

În a doua parte a evenimentului au fost organizate consultații de grup: Expertul Răspunde „Soluții legale și fiscale de formalizare a activității de antreprenoriat” împreună cu avocata Elena Garaz și experții pe fiscalitate Sergiu Rumleasnchi și Iuri Cicibaba.


În cadrul sesiunii Q&A au fost identificate soluții specifice pentru provocările la care sunt supuși antreprenorii locali.  

Empower Locals este o oportunitate unică de a vă conecta la ecosistemul mediului de afaceri și de a beneficia de schimb de experiență cu alți antreprenori. 


*Această activitate a fost realizată cu suportul Fundației Soros Moldova