SAVE THE DATES! VEZI AGENDĂ EVENIMENTELOR AIM ÎN 2023 | AIMM

SAVE THE DATES! VEZI AGENDĂ EVENIMENTELOR AIM ÎN 2023

Echipa AIM vă salută în noul an, pe care vi-l dorim pașnic și prosper. Faceți cunoștință cu evenimentele din agenda noastră, salvați-le în calendar și fiți gata pentru o nouă doză de optimism, pe care îl vom crește împreună în acest an. 

BUSINESS OVER COFFEE

MEMBERS ONLY

Ne întâlnim lunar la o cafea ca să le spunem bun venit noilor membri. Într-o atmosferă neformală ne cunoaștem, facem schimb de contacte și legăm relații noi. Or relațiile uneori sunt cele care ne salvează în afaceri.

ASK ME ANYTHING

MEMBERS ONLY

Un eveniment, care are loc tradițional în ultima zi de joi a lunii. Membrii AIM sunt invitați la o întâlnire cu 3 invitați speciali, care s-au remarcat în ultima lună prin proiecte memorabile, realizate în Moldova. Invitații povestesc, într-o atmosferă neformală, despre experiențele lor și despre lecțiile învățate. 

OUT OF OFFICE

Un eveniment pe care îl vom organiza pentru al doilea an consecutiv. Timp de o zi, antreprenorii noștri sunt invitați să descopere o destinație din Republica Moldova și oamenii care o dezvoltă . Pentru comunitatea noastră, Out of Office este o bună ocazie de a ne conecta, de a face schimb de contacte și de a se inspira din exemplul altor antreprenori.

EMPOWER LOCALS

Anul acesta Empower Locals va fi la cea de a 4-a ediție și este un eveniment dedicat comunității noastre. La Empower Locals ne instruim, învățăm să ne susținem, să avem încredere și să fim solidari! Totodată, membrii noștri au parte de activități și seminare cu cei mai buni specialiști din țară.

Este un eveniment ancoră pentru proiectul ˝ E●comerț: de la zero la profit ˝ care va fi implementat în cadrul proiectului Tehnologiile Viitorului (FTA), finanțat de USAID și Suedia. Scopul acestui proiect este de a le oferi suport antreprenorilor pentru a-și digitaliza afacerile. Urmăriți pagina noastră de Facebook și canalul nostru de Telegram pentru a afla mai multe detalii despre bilete și înscrieri.

Pentru a beneficia de acces gratuit la toate evenimentele noastre, vă invităm să deveniți membru AIM. Aici puteți afla toate condițiile: https://sme.md/membership/