OPEN HOUSE: SECRETE DIN CULISE ÎN VIZITĂ LA UAU CATERING | AIMM

OPEN HOUSE: SECRETE DIN CULISE ÎN VIZITĂ LA UAU CATERING

În luna iulie, UAU CATERING a fost gazda evenimentului „Open House: Secrete din Culise,” oferind antreprenorilor AIM ocazia de a explora istoria, parcursul și activitățile acestei afaceri de familie, care își desfășoară activitatea în s. Puhăceni, departe de aglomerația Chișinăului. Peste 10 membri AIM, din diverse industrii, au descoperit valorile fundamentale ale UAU CATERING, precum curajul, răbdarea și responsabilitatea, esențiale în desfășurarea activității lor.

Fondată în 2018, UAU CATERING este o afacere pasionată de gătit și agricultură. Activitatea lor principală constă în furnizarea serviciilor de catering pentru evenimente, folosind ingrediente proaspete și locale, inclusiv legumele pe care le cultivă ei înșiși. Meniul variat și personalizat este adaptat nevoilor clienților. În plus, oferă prânzuri pentru angajații din zonă și livrează diverse preparate zilnic.

Familia Petrov își cultivă singuri produsele folosite în prepararea bucatelor pe parcursul întregului an: cartofi, roșii, vânătă, ardei, varză, dovlecei și vișine. Sunt cunoscuți pentru delicioasele plăcinte reci cu măr și nucă, dulceața de dovlecei făcută chiar de ei și prăjiturile savuroase cu unt, nucă și vișine, oferind gustul autentic al bucatelor tradiționale.

UAU CATERING oferă un mediu de muncă de calitate pentru cei peste 12 angajați. Succesul lor este evident prin atragerea de fonduri și investiții, care le permit să dezvolte și să îmbunătățească constant utilajele și gestionarea afacerii.

Ne-am bucurat de o atmosferă minunată și de o ospitalitate deosebită. Mulțumim, Ana și Nicolae Petrov.

❗ Vă reamintim că acest eveniment a fost exclusiv pentru membrii AIM. Alăturați-vă comunității noastre pentru a beneficia de astfel de experiențe unice! Detalii și înscrieri aici: https://sme.md/membership/

Open House nu a fost doar un simplu eveniment, ci o oportunitate de a ne conecta și a ne susține reciproc în cadrul comunității noastre.