"Cursul E●comert: de la zero la profit - Accesibil acum și online! - AIMM

„Cursul E●comert: de la zero la profit – Accesibil acum și online!

Dragi antreprenori, dacă afacerea voastră încă nu este adaptată pentru a genera venituri online, vă invităm să aflați ce trebuie să faceți pentru asta. 

Cu scopul de a ajuta antreprenorii să își dezvolte afacerile online, Alianța Întreprinderilor Mici și Mijlocii din Moldova a lansat cursul specializat Ecomert: de la zero la profit. Cursul este conceput pentru a oferi participanților informațiile și cunoștințele necesare pentru a-și crea o prezență online puternică și profitabilă.

Cursul este împărțit în module, care acoperă subiecte precum: dezvoltarea unui magazin online, marketingul digital, creșterea traficului și conversiilor, securitatea datelor . În fiecare modul, participanții au acces la tutoriale video pentru a-și consolida cunoștințele.

Pentru a participa la curs, vă rugăm să vă înregistrați pe platforma ecomert.online. Cursul este GRATUIT pentru antreprenorii din Moldova, datorită sprijinului financiar al Proiectului Tehnologiile Viitorului, finanțat de USAID și Suedia.

Până în prezent, 42 de antreprenori din Republica Moldova au absolvit cursul Ecomert: de la zero la profit, dobândind cunoștințe valoroase și îmbunătățindu-și prezența online.

VEZI AICI ce spun participanții despre curs