Evaluarea impactului COVID-19 asupra IMM-lor - Participă la prima harta interactivă | AIMM

Evaluarea impactului COVID-19 asupra IMM-lor – Participă la prima harta interactivă

La Alianța Întreprinderilor Mici și Mijlocii din Moldova (AIM) lansăm o inițiativă unică care va reprezenta situația economică a IMM-lor. Vom lansa o hartă interactivă care va prezenta vizual și cantitativ impactul COVID-19 asupra mediului de afaceri.

Pentru a elabora această hartă vă invităm să completați și să distribuiți chestionarul ′′Evaluarea impactului COVID-19 asupra IMM-lor”. Opiniile exprimate și provocările întâlnite sunt importante și ne vor ajuta să determinăm impactul COVID-19 asupra IMM-urilor și modul în care acestora percep propunerile de suport ale guvernului Republicii Moldova. Aceste date vor fi prelucrate și utilizate pentru a transmite recomandări Guvernului.

AIM asigură confidențialitatea datelor transmise, acestea urmând a fi depersonalizate și procesate.

Apreciem timpul și implicarea voastră și ne dorim ca răspunsurile colectate să ne permită să formulăm soluții clare de intervenție și suport pentru sectorul întreprinderilor mici și mijlocii.

Timpul de finalizare a chestionarului este de aproximativ 3 minute. Termen limită: 15 august 11:59 p.m.

 

O voce mai puternică pentru micul business!

Chestionar română: https://arcg.is/0r4D5T

Chestionar rusă: https://arcg.is/f5KSy

Chestionar engleză: https://arcg.is/0q1zem

Această activitate este realizată cu suportul Centrului Internațional Private Enterprise, Friedrich Naumann Foundation for Freedom și a proiectului Optim. Conținutul acestuia nu reflectă neapărat viziunea donatorilor.

 

X
X
X