Inspirație și Succes în Comerțul Electronic: Interviul PORNEȘTE E·VOLUȚIA | AIMM

Inspirație și Succes în Comerțul Electronic: Interviul PORNEȘTE E·VOLUȚIA

În era digitală în care trăim, comerțul electronic a devenit un motor important pentru creșterea afacerilor. Cu avantajele sale incontestabile și potențialul uriaș de expansiune, antreprenorii din Republica Moldova își îndreaptă atenția către mediul online. În cadrul seriei noastre de interviuri, „Interviul PORNEȘTE E·VOLUȚIA”, am avut privilegiul de a sta de vorbă cu experți și antreprenori moldoveni remarcabili, care au reușit să-și extindă și să optimizeze afacerile lor în domeniul comerțului electronic. Acești pionieri ai digitalului împărtășesc experiențele lor și oferă sfaturi prețioase pentru alți antreprenori dornici să cucerească lumea online.

  1. Svetlana Dimitrioglo – SMEs Digitalization Manager, Moldova Future Technologies Activity (FTA). Svetlana este un expert în digitalizarea întreprinderilor și subliniază importanța digitalizării în contextul actual al economiei și nevoia de a adopta tehnologii și soluții digitale pentru a crește competitivitatea și eficiența afacerilor. Vezi interviul aici.
  2. Liliana Busuioc – Directoarea executivă a Alianței Întreprinderilor Mici și Mijlocii (AIM). Liliana împărtășește perspectivele sale și experiența sa în sprijinirea și încurajarea antreprenorilor din Republica Moldova. De asemenea, pune un accent deosebit pe importanța educației și instruirii continue pentru antreprenori. Ea încurajează antreprenorii să participe la programe de mentorat, să-și îmbunătățească cunoștințele și să se adapteze la schimbările din industrie. Vezi interviul aici.
  3. Vlad Vedrașco – Antreprenor și expert în e-commerce. Unul dintre aspectele cheie pe care Vlad le subliniază este importanța dezvoltării unui magazin online eficient și a implementării strategiilor de marketing digital adecvate. El oferă sfaturi practice privind optimizarea site-ului, creșterea traficului și conversiilor, precum și gestionarea relațiilor cu clienții. Vezi interviul aici.
  4. Serghei Litra – Fondator al Litra Brewing Company. Serghei a împărtășit experiența sa ca fondator al unei afaceri de succes în domeniul producției de bere artizanală și despre modul în care a utilizat strategiile de marketing și vânzare online pentru a-și extinde afacerea. El împărtășește cum a folosit platforme de comerț electronic și rețele de socializare pentru a ajunge la un public mai larg și pentru a-și promova produsele. Vezi interviul aici.
  5. Liudmila Jarcuțchii – Fondatoare și CEO – Les Perles, și Victoria Maxim – Co-fondatoare Les Perles Liudmila și Victoria au împărtășit povestea lor de succes în domeniul bijuteriilor și au oferit sfaturi practice despre cum să-ți dezvolți și să promovezi afacerea în mediul online, cu accent pe comerțul electronic. Ele au menționat că strategia de marketing digital trebuie să se concentreze pe oferirea unei experiențe unice și valoroase clienților. Este necesar să se transmită sensul și valorile produsului, creând astfel o legătură emoțională cu potențialii clienți. Interacțiunea și experiența oferită pe tot parcursul procesului de cumpărare sunt cheia pentru a se distinge într-un mediu online competitiv. Vezi interviul aici.

În lumina experiențelor valoroase și a cunoștințelor împărtășite de experții și antreprenorii din seria noastră de interviuri, vă încurajăm să vă alăturați programului „PORNEȘTE E·VOLUȚIA” prin accesarea platformei ecomert.online. Acest program oferă o oportunitate unică de a primi mentorat de la specialiști în domeniul comerțului electronic și de a stabili acțiuni concrete pentru îmbunătățirea vânzărilor online ale afacerii dumneavoastră.

? Nu ratați ocazia de a fi parte a acestei inițiative și de a face pași importanți către succesul online! Înscrieți-vă acum la programul „PORNEȘTE E·VOLUȚIA” de pe ecomert.online și dați startul evoluției afacerii dumneavoastră în mediul digital!

Această activitate este realizată de către Alianța Întreprinderilor Mici și Mijlocii,  cu suportul Proiectului Tehnologiile Viitorului, finanțat de USAID, Suedia și Marea Britanie.