AIM A DEVENIT MEMBRU AL EUROPEAN SMALL BUSINESS ALLIANCE (ESBA) | AIMM

AIM A DEVENIT MEMBRU AL EUROPEAN SMALL BUSINESS ALLIANCE (ESBA)

AIM a devenit membru al European Small Business Alliance (ESBA), consolidând legăturile noastre și extinzând rețeaua de parteneriate în Europa.

ESBA este recunoscută pentru eforturile sale în susținerea și dezvoltarea mediului de afaceri pentru IMM-uri, promovând politici și inițiative care să le sprijine creșterea și prosperitatea.

Prin această colaborare, ne angajăm să împărtășim experiențe și să cooperăm în identificarea celor mai bune practici în sprijinirea întreprinderilor mici și mijlocii din Republica Moldova.

Împreună cu ESBA, ne propunem să promovăm politici favorabile IMM-urilor la nivel european și să facilităm accesul întreprinderilor din Republica Moldova la oportunitățile oferite de piața europeană. Prin schimbul de cunoștințe și resurse, vom contribui la crearea unui mediu de afaceri mai prietenos și mai stimulativ pentru întreprinderile noastre locale.

Această colaborare strategică marchează un pas important în direcția consolidării și extinderii influenței noastre în sprijinirea comunității de afaceri din Republica Moldova și în promovarea intereselor lor la nivel european.