AIM A FOST CO-ORGANIZATORUL CELUI MAI IMPORTANT EVENIMENT DE COMERȚ ONLINE DIN MOLDOVA | AIMM

AIM A FOST CO-ORGANIZATORUL CELUI MAI IMPORTANT EVENIMENT DE COMERȚ ONLINE DIN MOLDOVA

GPeC – The Most Important E-Commerce Event in CEE – cea mai mare conferință pe e-commerce din România, a ajuns la Chișinău! Iar noi suntem onorați să fim co-organizatorii acestui eveniment! Aproape 400 de participanți, 5 speakeri internaționali legendari, care au venit pentru prima dată în Republica Moldova și 8 ore de conținut practic!

˝  Pentru AIM, GPec este o nouă treaptă în dezvoltarea comunității. Ne bucurăm să punem umărul la popularizarea comerțului online printre antreprenorii locali. Sperăm ca acest lucru va ajuta afacerile mici și mijlocii să crească și să se dezvolte atât pe piața locală cât și pe cea internațională ˝ , a declarat Liliana Busuioc, directoarea executivă AIM

„Într-o lume în continuă schimbare, unde tehnologia și comportamentul consumatorilor evoluează rapid, este esențial să fim în pas cu transformările și să ne antrenăm cu încredere în această revoluție digitală. Comerțul electronic nu mai este doar un canal alternativ, ci devine treptat chiar coloana vertebrală a economiei globale”, a declarat Mila Malairău, directorul executiv al AmCham Moldova.

La GPeC Summit: E-Commerce & Digital Marketing au participat și 16 profesioniști din țara noastră, care au vorbit despre oportunitățile și provocările pieței autohtone, principalele instrumente și canale de marketing pentru creșterea ratei de conversie și a vânzărilor online, istorii de succes ale antreprenorilor moldoveni. Totodată, la eveniment s-a pus accent și pe aspecte legate de cheile succesului în comerțul electronic și marketingul digital, strategiile și comportamentele performerilor de top în spațiul digital, diverse studii de caz, recomandări și sfaturi practice.

Ne bucurăm că am reușit să le oferim antreprenorilor locali aceasta oportunitate de a afla totul despre cum pot să își vândă produsele pe plan local și pe platformele online internaționale.

GPeC Republica Moldova este un eveniment organizat în parteneriat cu: American Chamber of Commerce in Moldova și AIM – Alianța Întreprinderilor Mici și Mijlocii din Moldova.

Powered by FAN Courier

Parteneri strategici: USAID Moldova , Embassy of Sweden in Chisinau și UK in Moldova – British Embassy Chisinau

Premium Partner: maib

Supported by: Frisbo, Httpool, Sinaps