AIM A PARTICIPAT LA LANSAREA PROGRAMULUI NAȚIONAL PENTRU PROMOVAREA COMPETITIVITĂȚII PENTRU ANII 2022-2026 - AIMM

AIM A PARTICIPAT LA LANSAREA PROGRAMULUI NAȚIONAL PENTRU PROMOVAREA COMPETITIVITĂȚII PENTRU ANII 2022-2026

🔴 Pe data de 2 august, AIM în persoana directorului executiv Liliana Busuioc , a participat în calitate de moderator la lansarea Programului național pentru promovarea competitivității pentru anii 2022-2026.

Programul de politici publice vizează: îmbunătățirea cadrului normativ de reglementare a activității IMM-urilor, dezvoltarea ecosistemului antreprenorial și de inovare, a culturii și abilităților antreprenoriale, sporirea accesului întreprinderilor la resurse financiare și dezvoltarea infrastructurii de suport a afacerilor.

În calitate de director executiv AIM și vicepreședinte al Consiliului Consultativ al IMM-urilor, Liliana Busuioc a solicitat ca acest program să fie prezentat și pe platforma Consiliului Economic pe lângă Prim-ministru, ca toți antreprenorii din țară să poată avea acces la el și să-l consulte.

Totodată, Liliana Busuioc a menționat despre faptul că AIM a contribuit la crearea acestui document, consultând peste 100 de antreprenori și 10 asociații de business din țară, care au venit cu propuneri directe pentru acest program.

Pe final, directorul executiv AIM a declarat importanța consolidării eforturilor donatorilor și partenerilor de dezvoltare care susțin IMM-urile.

* Programul Național pentru Promovarea Antreprenoriatului și Creșterea Competitivității pentru anii 2022-2026 este elaborat cu susținerea echipei de experți ai proiectului UE „𝘚𝘶𝘱𝘰𝘳𝘵 𝘱𝘦𝘯𝘵𝘳𝘶 𝘐𝘔𝘔 𝘪̂𝘯 𝘳𝘦𝘨𝘪𝘶𝘯𝘪𝘭𝘦 𝘳𝘶𝘳𝘢𝘭𝘦”. Acesta urmează a fi remis spre consultări publice și, ulterior, aprobat de Guvern.

** Această activitate este susținută de Center for International Private Enterprise și Fundația Soros Moldova

X
X
X