AIM A PARTICIPAT LA SEARA PALATULUI ELISABETA - AIMM

AIM A PARTICIPAT LA SEARA PALATULUI ELISABETA

Pe 18 mai, echipa noastră a avut onoarea să fie invitată de Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei române, la Seara Palatului Elisabeta dedicată Republicii Moldova.

Acest eveniment a fost o ocazie importantă pentru a exprima sprijinul Coroanei Române față de Republica Moldova și integrarea ei în familia Uniunii Europene. Pentru că doar în Europa, putem construi un viitor stabil, prosper, liber și democratic.

Printre invitații Serii Palatului Elisabeta dedicată Republicii s-au numărat: Liliana Busuioc, directoarea executivă AIM, Victor Nistorică, membru AIM și administrator brutăria Bardar, care recent au ajuns pe piața românească și echipa Gateway&Partners.

Viceprim-ministrul Vladimir Bolea și miniștrii din Republica Moldova, reprezentanți ai instituțiilor prezidențiale, parlamentare și guvernamentale din ambele țări, membri ai academiilor de științe, ambasadori și membri ai Corpului Diplomatic, precum și personalități din educație, economie, știință, agricultură, muzică, sport și arte plastice, alături de numeroase organizații, fundații și asociații din cele două țări.

Mulțumim Majestății Sale Margareta, Custodele Coroanei și Alteței Sale Regale Principele Radu al României, pentru sprijinul acordat țării noastre și Ambasadei Republicii Moldova la București.