AIM A PARTICIPAT LA ȘEDINȚA MINISTERULUI DEZVOLTĂRII ECONOMICE ȘI DIGITALIZĂRII - AIMM

AIM A PARTICIPAT LA ȘEDINȚA MINISTERULUI DEZVOLTĂRII ECONOMICE ȘI DIGITALIZĂRII

Alianța Întreprinderilor Mici și Mijlocii (AIM) a participat vineri, 26 mai la o ședință organizată de Ministerul Dezvoltării Economice și Digitalizării, pe platforma Consiliului Consultativ pentru IMM-uri.

Scopul acestei întâlnirii a fost discutarea proiectelor de modificare a cadrului normativ, cu accent pe crearea unor condiții mai favorabile pentru ÎMM-urile din sectorul agroalimentar. Proiectele de modificare a unor acte legislative și a unor hotărâri de Guvern, împreună cu nota informativă, au fost elaborate de Proiectul UE „Rural SMEs Policy Support Window”.

La ședință, AIM a fost reprezentată de Gabriel Diaciuc, iar alături de el au participat și reprezentanți ai altor organizații, precum BeSweet, EcoLocal, Vita-Biofarm și Asociația MOVCA.

Echipa noastră salută eforturile Ministerului Dezvoltării Economice și Digitalizării de a crea un cadru normativ prietenos și adaptat nevoilor IMM-urilor din sectorul agroalimentar.

Alianța își exprimă disponibilitatea de a contribui activ la procesul de consultare și îmbunătățire a propunerilor legislative, în beneficiul antreprenorilor și producătorilor noștri.