AIM DELEGAT ÎN CADRUL FORUMULUI SOCIETĂȚII CIVILE AL PARTENERIATULUI ESTIC (EAP CSF) PENTRU PERIOADA 2024-2026 | AIMM

AIM DELEGAT ÎN CADRUL FORUMULUI SOCIETĂȚII CIVILE AL PARTENERIATULUI ESTIC (EAP CSF) PENTRU PERIOADA 2024-2026

Alianța Întreprinderilor Mici și Mijlocii (AIM), reprezentată de directoarea executivă AIM, Liliana Busuioc, a fost selectat ca delegat în cadrul Forumului Societății Civile din Parteneriatul Estic (EaP CSF) pentru perioada 2024-2026. Această selecție reprezintă o oportunitate care va contribui la consolidarea și susținerea IMM-urilor din Republica Moldova.

În calitate de delegat EaP CSF, AIM va participa la toate activitățile Forumului pe parcursul următorilor doi ani.

Statutul de delegat oferă acces de a te conecta cu peste 1000 de membri și va contribui activ la procesul de elaborare a politicilor publice în colaborare cu alți membri ai Forumului. AIM va avea oportunitatea de a împărtăși realizările, noutățile și acțiunile sale cu alți membri și delegați ai Forumului.

De asemenea, acest forum oferă posibilitatea de a dezvolta abilitățile prin participarea la traininguri de consolidare a capacităților și prin schimbul de contacte cu membri din alte țări ale Parteneriatului Estic și state membre UE.

Participarea AIM ca delegat în cadrul EaP CSF este o oportunitate de a reprezenta vocea IMM-urilor și de contribui la promovarea politicilor care susțin dezvoltarea mediului antreprenorial din Republica Moldova. AIM va consolida și amplifica vocea societății civile din EaP în procesul de elaborare a politicilor UE.

Această activitate este realizată cu susținerea financiară a partenerilor și donatorilor: Center for International Private Enterprise și Guvernului Elveției în cadrul Proiectului „OPTIM Project – Oportunități prin Tehnologii și Inovație în Moldova” realizat de HELVETAS Swiss Intercooperation.