AIM ÎN CONSILIUL DE EXPERȚI PE LÂNGĂ COMISIA PARLAMENTARĂ ECONOMIE, BUGET ȘI FINANȚE | AIMM

AIM ÎN CONSILIUL DE EXPERȚI PE LÂNGĂ COMISIA PARLAMENTARĂ ECONOMIE, BUGET ȘI FINANȚE

Directoarea executivă AIM, Liliana Busuioc a devenit membru al consiliului consultativ de experți pe lângă Comisia parlamentară Economie, Buget și Finanțe.

Scopul consiliului este de a oferi o perspectivă cuprinzătoare asupra problemelor economice și de a contribui la dezvoltarea politicilor favorabile mediului antreprenorial.

Prima întâlnire a avut loc pe 26 martie, unde s-au discutat perspectivele economice ale țării și s-au analizat inițiativele legislative propuse, cu scopul de a aduce contribuții constructive privind perspectivele economice și inițiativele legislative.

Directoarea Executivă a AIM, Liliana Busuioc, a vorbit despre Agenda Legislativă a AIM și provocările cu care se confruntă IMM-le în contextul economic actual, făcând accent pe SME Policy Index lansat de OECD.

Ca urmare a discuției a fost transmisă agenda legislativă a AIM, conceptul și studiul ombudsmanului, evidențiind punctele cheie care necesită atenție și intervenție legislativă pentru a sprijini dezvoltarea și creșterea IMM-urilor.

AIM reafirmă angajamentul său față de dezvoltarea economică și prosperitatea mediului de afaceri din Moldova.