ALEGEREA NOILOR MEMBRI ÎN CONSILIUL DE ADMINISTRAȚIE - AIMM

ALEGEREA NOILOR MEMBRI ÎN CONSILIUL DE ADMINISTRAȚIE

Pe data de 1 decembrie AIM a organizat Adunarea Generală unde a fost ales și votat Consiliul de Administrație.

S-au oferit mandate noi pentru David Smith, președinte AIM, Iuri Cicibaba și Alexei Chislaru.

Au fost aleși 3 membri noi în echipa Consiliului de Administrație:

  1. Cornel Coser, CEO & Partner la Gateway & Partners și lector universitar la Universitatea Agrară din Moldova. Certificare în Comerț Internațional (CIT), Certificat Consultant Export și Internaționalizare (CEIC), Institutul de Export și comerț internațional (Marea Britanie, Londra)
  1. Natalia Efros – Bujor, Expert în comunicare la PRactic Media Group, PAROLE Agency. Cu o experiență largă în domeniul comunicării acumulată în peste 10 de ani de activitate. MBA în Marketing, curs intensiv în cadrul programelor SBC și Universitatea de Stat din Moscova
  1. Nadejda Cornețel, CEO “Besweet”. Experiență în Asociația Contabililor Autorizați (ACCA), Marea Britanie. Auditor statutar calificat, certificat de Ministerul Finanțelor, Moldova, Auditor bancar calificat, atestat de Banca Națională a Moldovei, Auditor calificat al participanților profesioniști la piețele de valori, atestat de Comisia Națională a Piețelor Financiare. 

Astfel componența deplină a noului Consiliu de Administrație AIM este compus din David Smith, Președinte, Iuri Cicibaba, Alexei Chișlaru, Nadejda Cornețel, Corneș Coșer și Natalia Efros.

Consiliul de adminsitrație AIM are un rol important în guvernanța și dezvoltarea Asociației.