ASK AN EXPERT: CUM SĂ VINZI PE AMAZON CA UN PROFESIONIST? | AIMM

ASK AN EXPERT: CUM SĂ VINZI PE AMAZON CA UN PROFESIONIST?

Pe 5 iunie, la Digital Park, a avut loc unul dintre cele mai importante evenimente pentru toți cei care își doresc să-și sporească vânzările pe AMAZON.

Legendarul Bradley Sutton a venit la Chișinău ca să-i învețe pe toți doritorii care sunt secretele vânzărilor de milioane pe online.

Bradley a luat cu asalt lumea e – commerce cu expertiza sa în crearea de conținut și branding. Are o experiență de peste 20 de ani, a lansat și a optimizat peste 400 de produse, învățând totul despre instrumentele care funcționează și care… nu funcționează

La evenimentul de la Chișinău, speaker-ul a demonstrat prin exemple reale cum poți scoate în evidență un produs, pentru a atrage atenția cumpărătorilor.

Participanții au avut ocazia să discute direct cu expertul atât despre produsele și magazinele lor, cât și despre necesitățile și psihologia cumpărătorului. Bradley le-a explicat cum gândește un potențial client și după ce criterii alege un anumit produs pe Amazon.

La fel, speaker-ul le-a vorbit invitaților despre cum să utilizezi cuvintele-cheie pentru a optimiza vânzările. Acesta a evidențiat importanța cercetării concurenților și a oferit exemple de instrumente ce pot fi utilizate pentru a crește vânzările

In plus, participanții au aflat despre cum să prinzi momentul de a vinde un anumit produs și în ce mod poți anticipa eventualele tendințe în mediul virtual.

Această activitate este realizată în cadrul proiectului ”Digitalization resource hub for SMEs” implementat de Alianța Întreprinderilor Mici și Mijlocii în perioada 2022-2024, cu sprijinul Proiectului Tehnologiile Viitorului Innovate Moldova, finanțat de USAID Moldova, Embassy of Sweden in Chisinau și UK in Moldova – British Embassy Chisinau