Ask an Expert: Tendințele E●Commerce în Moldova - AIMM

Ask an Expert: Tendințele E●Commerce în Moldova

Pandemia și criza globală prin care trecem,  ne-au arătat cât este de important să ne putem adapta repede la noile realități. Digitalizarea afacerii de mult nu mai este un moft, dar o necesitate pentru afaceri. 

În cadrul proiectului “ E●Comerț: de la zero la profit”, AIM vă oferă oportunitatea să vă digitalizați afacerea prin instruire, mentorat și consultanță.

Înainte să lansăm cursul nostru de e-commerce, vă invităm la o primă întâlnire cu mentorii noștri.

Iată câteva motive pentru a vă înscrie la evenimentul „Ask An Expert”: 

  • De ce să vindem online?
  • Cine poate vinde online?
  • Oportunități de dezvoltare și instrumente de bază în e-comerț.

Speakerii evenimentului sunt: 

  •  Igor Strechi, CTO -Director Tehnic Purple

Cu o experiență de 12 ani în crearea și dezvoltarea magazinelor online de succes, Igor este o persoană care apreciază liniștea și concentrarea, dar și lucrul îndeplinit calitativ. Igor cunoaște toate detaliile necesare pentru a face un site user-friendly, a realizat peste 300 de proiecte, dintre care cel mai mare a generează venituri de aproximativ 1,5 mln lei/lună. 

  • Vlad Vedrașco, Digital Entrepreneur & Ecommerce Expert

Cu 8 ani în spate de experiență în marketing digital și comerț electronic internațional, Vlad a obținut rezultate vizibile în construirea și managementul afacerilor în E-comerț de la 0. Este focusat pe marketing online, cu date obiective și dovezi de creștere conversie din multiplele proiecte la care am lucrat.

  •  Iulian Alexa, Fondator, CEO AI Marketplace. 

Domenii de activitate: generalist, business procese, automatizări

Acest eveniment este adresat  antreprenorilor (persoanelor juridice). Pentru a participa, vă rugăm să completați formularul de participare: https://forms.gle/7r7pB7n66pnZ6RTB6 

Data: 26 ianuarie 2023

Ora: 09:00-11:00

Locație: Artcor, sala 1

Evenimentul este organizat de către Alianța Întreprinderilor Mici și Mijlocii, cu susținerea Proiectului Tehnologiile Viitorului, finanțat de USAID și SUEDIA.