ASK ME ANYTHING: EUROPEAN POLITICAL COMMUNITY SUMMIT, DE LA AFACERE RURALĂ LA AFACERE INTERNAȚIONALĂ ȘI BUSINESS ÎN STIL EUROPEAN LA CHIȘINĂU - AIMM

ASK ME ANYTHING: EUROPEAN POLITICAL COMMUNITY SUMMIT, DE LA AFACERE RURALĂ LA AFACERE INTERNAȚIONALĂ ȘI BUSINESS ÎN STIL EUROPEAN LA CHIȘINĂU

Pe data de 25 mai ne-am întîlnit cu comunitatea AIM la o nouă ediție de a avut loc o nouă ediție de Ask Me Anything, unde am făcut cunoștință cu cei care pun umărul să aducă Europa la noi acasă, în Moldova.

▪ Olga Roșca, Consiliera Președintei Republicii Moldova pentru afaceri externe și comunicare strategică, ne-a dat ultimile detalii despre organizarea celei de-a doua reuniune a Comunității Politice Europene – cum a fost aleasă locația, care este agenda și transmisiunea live de la eveniment.

▪Victor Nistorica, administratorul Brutăria Bardar ne-a povestit cum a reușit să dezvolte o afacere în satul Bardar, iar în scurt timp să-și exporte produsele în 170 de magazine Kaufland România și 6 stații Lukoil. Mai mult, în luna septembrie brutăria a început să facă torturi, iar în decembrie vânzările au crescut la 5000 de torturi pe lună

▪ Marius Solcan, co-fondatorul cocktail barului ˝ Marlène˝ ne-a vorbit despre cum a deschis primul cocktail-bar din Moldova, ce secrete de marketing pune în aplicare și cum a reușit să ajungă la inimile chișinăuienilor.

ASK ME ANYTHING este dedicat în exclusivitate membrilor AIM. Intrați în comunitatea noastră de antreprenori optimiști, pentru a beneficia de oportunități și evenimente faine!

Mulțumim Marlène pentru ospitalitate, Rozmarin Cafe pentru gustările delicioase și Brutăria Bardar pentru plăcintele ca de la mama!

Această activitate este realizată cu susținerea @Center for International Private Enterprise