ASK ME ANYTHING: Noile Tendințe în Antreprenoriatul American - AIMM

ASK ME ANYTHING: Noile Tendințe în Antreprenoriatul American

Pe data de 24 octombrie ne-am întâlnit cu comunitatea AIM la o nouă ediție de Ask Me Anything. Tema ediției curente a fost “Tendințe din antreprenoriatul american”.

Am avut în calitate de invitați pe Hector Mujica, Head of Economic Opportunity Americas la Google.org și G. Nagesh Rao, director adjunct la Manufacturing Extension Partnership la NIST din cadrul Departamentului de Comerț al SUA

Speakerii ne-au introdus în specificul antreprenoriatului american, au împărtășit experiența lor,  ne-au oferit o perspectivă asupra noilor tendințe care pot influența și inspira mediul de afaceri din Moldova. Am discutat despre perspective,  oportunități, inovații și strategii de succes.

Membrii AIM și invitații au discutat cum antreprenorii pot contribui la creșterea economică și la ce ar trebui să atragă atenția în dezvoltarea afacerilor sale.


Evenimentul a avut loc în contextul vizitei Programului Marshall Memorial Fellows în Chișinău.

ASK ME ANYTHING este un eveniment lunar organizat de AIM, având ca scop consolidarea comunității de antreprenori care împărtășesc experiența, fac networking și se ajută reciproc. 

* Această activitate este susținută de Elveția în cadrul Proiectului „ Optim Project – Oportunități prin Tehnologii și Inovație în Moldova ‘’ realizat de HELVETAS Swiss Intercooperation și Center for International Private Enterprise.