BUSINESS BREAKFAST CU CATARINA BJORLIN HANSEN, ȘEFA DE ȚARĂ A BĂNCII EUROPENE PENTRU RECONSTRUCȚIE ȘI DEZVOLTARE (BERD) | AIMM

BUSINESS BREAKFAST CU CATARINA BJORLIN HANSEN, ȘEFA DE ȚARĂ A BĂNCII EUROPENE PENTRU RECONSTRUCȚIE ȘI DEZVOLTARE (BERD)

Pe data de 22 martie, membrii comunității AIM au participat la un Business Breakfast alături de Catarina Bjorlin Hansen, șefa de țară a Băncii Europene pentru Dezvoltarea Reconstrucției și Dezvoltare (BERD).

Antreprenori din diverse industrii, precum producție, servicii financiare, construcții, finanțări, HORECA, au avut oportunitatea să adreseze întrebări legate de procesul de aplicare în cadrul Programului Consultanță pentru Micul Business al BERD. Discuțiile s-au axat pe o serie de aspecte, inclusiv oportunitățile și provocările întâmpinate în timpul implementării unui proiect de consultanță, precum și criteriile de selecție a companiilor de consultanță.

De asemenea, în cadrul evenimentului, au fost abordate tendințe și noutăți pentru dezvoltarea afacerilor, alături de informații despre sprijinul oferit de EBRD pentru întreprinderile mici și mijlocii din Moldova.

Reprezentații companiei DAD for Business, care au împărtășit participanților strategiile lor de digitalizare a procesului de management în cadrul companiei, cu accent pe inovațiile în recrutarea angajaților.

AIM rămâne sprijinul pentru întreprinderile mici și mijlocii din Moldova, furnizând un mediu esențial pentru schimbul de idei și experiențe între antreprenori și specialiști în afaceri.

Vă reamintim că acest eveniment a fost exclusiv pentru membrii AIM. Devino membru AIM și beneficiază de oportunitățile unice care le oferim. Detalii și înscrieri aici: https://sme.md/membership/