BUSINESS BREAKFAST CU DIRECTORUL INTERIMAR ODA, DUMITRU PÎNTEA - AIMM

BUSINESS BREAKFAST CU DIRECTORUL INTERIMAR ODA, DUMITRU PÎNTEA

Pe data de 7 septembrie, AIM a organizat Business Breakfast cu directorul interimar ODA, Dumitru Pîntea.

Acesta este primul eveniment din luna septembrie dedicat în exclusivitate membrilor AIM. Scopul evenimentului a fost să informeze antreprenorii din prima sursă despre cele mai noi programe în contextul reorganizării ODIMM în ODA (Organizația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului) și restructurarea programelor de suport pentru antreprenori.

Directorul interimar ODA, Dumitru Pîntea, a prezentat programele la moment pentru antreprenorii din diferite sectoare, este vorba despre proiectele de digitalizare, ecologizare, energie alternativă.


Directorul interimar ODA, a discutat despre:

– Programele ODA

– Fondul de dezvoltare a Întreprinderilor Mici și Mijlocii 

– Atragerea de fonduri Europene

– Programele noi care urmează a fi implementate la ODA

– Fondul de garantare a creditelor

– Atragerea de finanțare și absorbția lor

Membrii AIM au avut ocazia să adreseze întrebări legate de programe, criterii de eligibilitate, procesul de refuz al proiectelor, procedurile de aplicare, perioada de analiză a programelor, tipurile de proiecte ș.a.

Drept rezultat au fost discutate mai multe oportunități de colaborare pe viitor, printre care organizarea de ședințe tematice tehnice pe fiecare program, inclusiv posibilitatea de a organiza workshopuri practice pentru instruirea antreprenorilor pentru a aplica la programele de grant.