BUSINESS OVER DRINKS: REUNIUNEA AIM LA OGRADA CAFE | AIMM

BUSINESS OVER DRINKS: REUNIUNEA AIM LA OGRADA CAFE

Cu un număr de aproximativ 30 de antreprenori prezenți, AIM s-a reunit la evenimentul Business over Drinks. Într-un cadru prietenos și informal, am discutat despre viitorul afacerilor noastre, am legat prietenii și am făcut schimb de experiențe într-o atmosferă plăcută la Ograda Cafe.

Business over Drinks a fost un prilej excelent pentru a împărtăși idei, a găsi noi oportunități de colaborare și a ne susține reciproc. Evenimentul a facilitat conexiuni valoroase și a oferit un spațiu deschis pentru discuții productive, contribuind astfel la consolidarea comunității antreprenorilor din Moldova.

Dedicat exclusiv membrilor AIM, Business over Drinks oferă antreprenorilor oportunitatea de a se conecta și de a-și dezvolta rețeaua de contacte într-un mediu relaxat și propice schimbului de idei.

Dacă nu faceți încă parte din această comunitate dinamică, vă încurajăm să vă alăturați pentru a beneficia de evenimente similare și oportunități unice. Puteți deveni membru AIM aici: https://sme.md/membership/

Mulțumiri sincere către Ograda Cafe pentru ospitalitatea!