Elena Garaz: noul expert în echipa AIM - AIMM

Elena Garaz: noul expert în echipa AIM

Dragi antreprenori,

suntem onorați să vă anunțăm că începând de astăzi avem un nou expert în echipa AIM, care va oferi afacerilor consultație și suport în domeniul 𝐥𝐞𝐠𝐢𝐬𝐥𝐚ț𝐢𝐞 ș𝐢 𝐚𝐬𝐩𝐞𝐜𝐭𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐣𝐮𝐫𝐢𝐝𝐢𝐜𝐞.

🔸Elena Garaz este avocată și a lucrat anterior pentru 2 firme de avocatură de afaceri din Moldova și străinătate. În practica sa, Elena oferă consultanță în domeniul dreptului societar și comercial, în domeniile juridice aferente acestuia precum imobiliare, insolvabilitate, dreptul concurenței și este, de asemenea, un avocat cu experiență în peste 200 de litigii civile/comerciale și administrative; în arbitrajul național și internațional și în procedurile în fața CtEDO.

🔸Elena a oferit sprijin juridic organizațiilor moldovenești care promovează democrația, anticorupția, justiția, statul de drept, drepturile omului în litigiile strategice și a oferit consultanță asociațiilor de afaceri, precum Alianța Întreprinderilor Mici și Mijlocii.

🔸 Elena are o vastă experiență în curțile naționale și internaționale de arbitraj din Moldova ca reprezentant legal al părților, precum și practică arbitrajul în calitate de arbitru la Curtea Internațională de Arbitraj Comercial Chișinău instituționalizată sub egida Camerei de Comerț Americane din Moldova.

🔸 Are pregătire profesională în procedurile în fața Curții Europene a Drepturilor Omului (Strasbourg, Franța) începând cu stagierea petrecută în anul 2011 la Grefa Curții Europene, când a asistat Curtea în examinarea admisibilității a peste 100 de plângeri.

🔸 De asemenea, Elena are o puternică bază teoretică în drepturile omului protejate de Convenția Europeană a Drepturilor Omului, după amplele sale cercetări științifice pentru teza de master pe tema „CEDO și dreptul muncii” la Universitatea Montesquieu-Bordeaux IV.

Dacă te confrunți cu o problemă în afacerea ta pe domeniul legislației, atunci cere o consultație cu Elena Garaz: https://sme.md/consultatia-expertului/

*Această activitate este realizată cu suportul Center for International Private Enterprise.

X
X
X