#ExpertulRăspunde: Alexei Gherțescu și Iuri Cicibaba îți stau la dispoziție pentru consultație gratuită și suport specializat  | AIMM

#ExpertulRăspunde: Alexei Gherțescu și Iuri Cicibaba îți stau la dispoziție pentru consultație gratuită și suport specializat 

Alianța Întreprinderilor Mici și Mijlocii din Moldova îți oferă suportul continuu prin intermediul activităților și inițiativelor pe care le lansează pentru businessul mic și mijlociu pe timp de criză.

Una dintre acestea sunt evenimentele online „Expertul Răspunde”, unde experții vor oferi suport tematic, legate de aspectele operaționale, fiscale și legale – prioritare pentru ÎMM-uri și nu doar. Primul va avea loc pe 20 august, ora 15.00, pe platforma Zoom, iar în calitate de invitați vor fi Alexei Gherțescu și Iuri Cicibaba.

Dacă ești interesat să beneficiezi de consultație gratuită, ești încurajat să completezi un formular unde vei adresa întrebări legate de: aspecte legale, aspectele fiscale și de business, iar în cadrul evenimentului online colegii noștri vor oferi răspunsurile și suportul necesar, care te-ar ajuta să-ți îmbunătățești activitatea și să ai o claritate.

Adresează întrebările aici. https://bit.ly/3azKpQE

Alexei Gherțescu avocat moldovean cu peste 16 ani de experiență profesională.

Experiența sa anterioară combină munca pentru una dintre cele mai mari firme de avocatură și consiliere internă la o companie comercială din Moldova. Timp de mai bine de 3 ani, a lucrat la Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare în Moldova, concentrându-se pe proiecte în domeniul reformei sistemului de justiție. Alexei Ghertescu are o experiență semnificativă în domeniul consultanței în domeniul litigiilor și al afacerilor.

Iuri Cicibaba

Estr proprietar experimentat, cu istoric demonstrat al activității în industria serviciilor financiare. Dispune de abilități în audit extern, contabilitate, controale interne, standarde internaționale de raportare financiară (IFRS) și audit. Are o experiență vastă în sectorul public, inclusiv achiziții publice, întreprinderi de stat și control intern public. Profesionist puternic în dezvoltarea afacerilor a absolvit Academia de Studii Economice din Moldova.

Această activitate este realizată cu suportul Proiectului „Optim – Oportunități prin Tehnologii și Inovație în Moldova‘’, realizat de Helvetas Swiss Intercooperation și a Friedrich Naumann Foundation for Freedom.

Alianța Întreprinderilor Mici și Mijlocii din Moldova (AIM) este o asociație de afaceri care are ca scop consolidarea vocii întreprinderilor mici și mijlocii (IMM-uri) prin elaborarea de politici și advocacy. 

X
X
X