Ghidul Întreprinderilor Mici și Mijlocii a ajuns la organizațiile-resursă pentru antreprenori și în versiune tipărită - AIMM

Ghidul Întreprinderilor Mici și Mijlocii a ajuns la organizațiile-resursă pentru antreprenori și în versiune tipărită

Ghidul Întreprinderilor Mici și Mijlocii „călătorește” prin țară. Asociația Femeilor Antreprenoare și AO „Pro Cooperare Regională” din Bălți (inițiatori ai proiectului Smart HUB), datorită suportului pe care îl oferă antreprenorilor din regiune, se numără printre cei care au beneficiat de acest instrument. Totodată, Partenerii noștri de la People in Need și Incubatorul de Afaceri Sîngerei au recepționat versiunea tipărită a Ghidului Micului Business din Moldova, fapt ce le va permite să-și continue și cu mai mult elan activitățile de instruire a antreprenorilor. Sperăm că acesta va fi un motiv în plus să ofere în continuare asistență și suport businessului mic.
Ghidul Întreprinderilor Mici și Mijlocii a ajuns și la partenerii noștri ODIMM. Ne dorim ca acest instrument să ajungă la toate organizațiile care oferă asistență întreprinderilor mici și mijlocii din țară și, datorită efortului comun, să susținem antreprenorii să-și lanseze și gestioneze afacerea.
Ghidul a fost lansat recent de către AIM cu scopul de a veni în ajutor antreprenorilor cum să creeze sau să gestioneze o afacere.
În acest sens ne propunem ca ghidul să ajungă online și offline la toate organizațiile care oferă suport și asistență pentru start-up-ri.
Ghidul Întreprinderilor Mici din Moldova a fost elaborat cu suportul Swiss Cooperation in Moldova. Amintim că ghidul este disponibil online și este accesibil pentru fiecare antreprenor. Descarcă-l: http://sme.md/ghid/
X
X
X