OPEN HOUSE: SECRETE DIN CULISE - ÎN VIZITĂ LA BUNĂTĂȚI DE LA MARIKA | AIMM

OPEN HOUSE: SECRETE DIN CULISE – ÎN VIZITĂ LA BUNĂTĂȚI DE LA MARIKA

În luna martie, Bunătăți de la Marika a fost gazda evenimentului „Open House: Secretele din Culise”! Peste 10 antreprenori AIM au explorat culisele afacerii de familie – Bunătăți de la Marika și au aflat despre parcursul lor antreprenorial, provocări, istorie și succese.

Membrii comunității AIM au avut ocazia să descopere valorile patiseriei Bunătăți de la Marika, unde deserturile de calitate reamintesc de gustul copilăriei, iar tradiția coacerii a sutelor de cozonaci a fost pusă în valoare. La Bunătăți de la Marika, coacerea cozonacilor de sărbători nu este doar un proces tehnologic, ci un ritual al dedicației și spiritualității, unde se lucrează de dimineața până seara târziu.

Bunătățile preparate de Maria Macari au devenit deja cunoscute în Chișinău, iar deliciile precum turtele cu mac, cozonacul, mușuroiul sau Cușma lui Guguță are amprenta inconfundabilă a pasiunii și dedicării. Ciocolată, macarons, eclere și prăjituri din copilărie sunt la fel disponibile la patiserie. Pentru că calitatea și gustul să fie autentic, se folosesc doar ingrediente naturale de la producătorii locali.

Mulțumim Bunătăți de la Marika, Maria Macari pentru ospitalitate și experiența împărtășită!

Open House nu a fost doar un eveniment, ci o oportunitate de a ne conecta și de a ne susține reciproc în comunitatea noastră.

Vă reamintim că acest eveniment a fost exclusiv pentru membrii AIM. Alăturați-vă comunității noastre pentru a beneficia de astfel de experiențe unice!