OPEN HOUSE: SECRETE DIN CULISE – ÎN VIZITĂ LA INVEST CREDIT | AIMM

OPEN HOUSE: SECRETE DIN CULISE – ÎN VIZITĂ LA INVEST CREDIT

În luna aprilie, Invest Credit a fost gazda evenimentului „Open House: Secretele din Culise”! Antreprenorii AIM au avut ocazia să afle mai multe despre procesul de creditare, ciclul și domeniile de creditare, precum și despre parcursul lor antreprenorial, provocările întâmpinate, istoria și succesele creditorilor.

Membrii comunității AIM au aflat despre valorile fundamentale ale companiei și ale echipei Invest Credit, care sunt profesionalismul, încrederea și responsabilitatea. Comunicarea transparentă, înțelegerea situației financiare, analiza solidă a datelor și utilizarea responsabilă a resurselor sunt aspecte pe care Invest Credit le pune în centrul relației cu clienții săi.

Invest Credit, cu o experiență de 19 ani, este un partener financiar de încredere pentru antreprenorii din Moldova, ajutându-i să își dezvolte afacerile. Compania construiește relații bazate pe încredere, responsabilitate și profesionalism, iar acest lucru este confirmat de peste 600 de clienți care au beneficiat de finanțare și suport. Invest Credit s-a remarcat prin o creștere a portofoliului de aproape 4 ori în ultimii 5 ani, datorită unei echipe de peste 40 de membri dedicați. Echipa oferă o gamă variată de produse de creditare, inclusiv credite pentru dezvoltarea afacerilor, achiziționarea de echipamente, capital circulant și investițional.

❗ Vă reamintim că acest eveniment a fost exclusiv pentru membrii AIM. Alăturați-vă comunității noastre pentru a beneficia de astfel de experiențe unice! Detalii și înscrieri aici: https://sme.md/membership/