Participă la evenimentul de lansare a Ghidului Micului Business | AIMM

Participă la evenimentul de lansare a Ghidului Micului Business

Ești un tânăr antreprenor, vrei să-ți lansezi o afacere și nu știi de unde să începi și unde să te adresezi? Alianța Întreprinderilor Mici și Mijlocii din Republica Moldova (AIM) te invită la evenimentul de lansare a Ghidului Micului Business, un instrument-resursă ce te va ajuta în activitatea ta.

Evenimentul va avea loc pe 21 iulie, ora 10.00, pe platforma Zoom, cu transmisiune live pe Privesc.eu și este o bună oportunitate pentru cei care și-au inițiat o afacere sau intenționează să o facă, să obțină indicații clare și ajutor în dezvoltarea sau lansarea afacerii. 

Fie că ești un tânăr antreprenor, organizație ce oferă ajutor întreprinderilor mici și mijlocii sau un incubator de afaceri, Ghidul Micului Business este creat și structurat în așa mod încât să te scutească de griji adiționale și procese birocratice. Acesta te ajută să-ți faci o imagine clară despre cum ar trebui să-ți administrezi afacerea.

Vrei să pornești o discuție cu dezvoltatorii acestui ghid și vrei să afli din prima sursă unde și cum poate fi obținut ghidul, te încurajăm să te conectezi la o discuție virtuală cu aceștia.

Nu există mod corect de a gestiona o afacere, însă există abordări și viziuni pe care le poți adapta și personaliza necesităților tale. Ghidul Micului Business conține informații și cele mai utile tehnici, recomandări și pași specifici pentru tineri care vor să-și lanseze o afacere: acțiuni birocratice, juridice, financiare și de pornire necesare în primii 3 ani de activitate în Republica Moldova.

Ghidul Micului Business este elaborat în cadrul proiectului „Dezvoltarea ecosistemului ÎMM-urilor din Moldova”, finanțat de Agenția Elvețiană de Dezvoltare și Cooperare. Opiniile exprimate aparțin autorilor și nu reflectă neapărat opinia donatorului.

X
X
X