PRIMA ȘEDINȚĂ A GRUPULUI DE LUCRU TRADE&PRODUCTION: INDUSTRIA ALIMENTARĂ | AIMM

PRIMA ȘEDINȚĂ A GRUPULUI DE LUCRU TRADE&PRODUCTION: INDUSTRIA ALIMENTARĂ

În luna martie, comunitatea noastră s-a întâlnit cu Dumitru Alaiba, ministrul dezvoltării economice și digitalizării. În urma acestui eveniment, au fost create două grupuri de lucru care vor fi implicate în activitatea AIM de advocacy, prin propuneri de politici, modificări ale cadrului de reglementare și dialog cu autoritățile.

Grupul de lucru Tax & Legal and Customs va fi dedicat aspectelor legale, fiscale și vamale care țin de activitatea afacerii, în timp ce al doilea grup de lucru – Trade&Production: Industria Alimentară, va fi dedicat comerțului și se va concentra pe producție, import și export.

Membrii AIM au participat la prima ședință a grupului de lucru Trade&Production: Industria Alimentară. Împreună am identificat problemele și necesitățile prin care trec antreprenorii din acest domeniu. Totodată, soluțiile propuse la aceasta ședința, vor fi transmise autorităților.

AIM continua să susțină, să promoveze și să protejeze interesele comunității de afaceri din Moldova. Pentru că schimbările majore se fac doar împreuna! 🤘🏻

Această activitate este realizată cu susținerea Center for International Private Enterprise și Optim Project