AFACERI MICI, OAMENI MARI: Rozmarin Cafe - AIMM

AFACERI MICI, OAMENI MARI: Rozmarin Cafe

În spatele afacerilor mici, stau oameni mari! Acești antreprenori au avut curajul și ambiția de a deschide o afacere aici, acasă. Mai mult, aceștia depun un efort inimaginabil ca să facă față tuturor provocărilor și să nu lase mâinile în jos!

De aceea, vrem ca și voi să-i cunoașteți pe cei care mișcă țara din loc și pun umărul la creșterea economică a Moldovei.

Rozmarin Cafe este localul de suflet al Anei Sâtnic – o juristă îndrăgostită de arta culinară. Acum câțiva ani femeia și-a propus să redefinească trendurile în afacerile cu restaurante din Moldova, fiind printre primii proprietari de cafenele din Chișinău care au introdus în meniu conceptul de „brunch”. Își căută inspirația călătorind peste hotarele țării, de unde aduce experiențe și tradiții culinare, pe care le împărtășește cu vizitatorii localului.

“Cea mai mare provocare pentru un antreprenor este interacţiunea cu echipa. Cel care administrează o echipă trebuie să poată depista talentul fiecărui membru, ca mai apoi să-l scoată la iveală, să-l cizeleze. Îmi place să muncesc în echipă și trebuie să-i recunosc contribuția la ceea ce numim noi astăzi «Rozmarin Cafe»“, a menționat Sitnic Ana

Aceasta activitate este realizată cu suportul Center for International Private Enterprise

#afacerimicioamenimari