AIM LA PODCASTUL “PREPARE FOR FUTURE: DESPRE E-COMMERCE ÎN MOLDOVA” - AIMM

AIM LA PODCASTUL “PREPARE FOR FUTURE: DESPRE E-COMMERCE ÎN MOLDOVA”

Directoarea executivă a AIM, Liliana Busuioc, a fost invitată la podcastul Prepare for future de la Agora, ediția 38, unde a vorbit despre potențialul e-commerce-ului în Moldova și cum poate fi valorificat acest canal de vânzare de către antreprenori în prezent și în viitor.

Alex Gurdila, prezentatorul podcastului, și Liliana Busuioc, directoare executivă a AIM, au analizat felul în care a evoluat comerțul electronic în ultimii ani și în ce direcție se îndreaptă acum. “Studiile arată că e-commerce-ul are un potențial de creștere de aproape 5 ori în următorii 3 ani doar în Republica Moldova.”, afirmă Liliana Busuioc.

La fel, s-a discutat despre platformele de social media, care pot fi utilizate de antreprenori pentru a crește vizibilitatea brandului. Liliana Busuioc susține că fiecare antreprenor poate să vadă piața de e-commerce ca un nou canal de vânzare, care complementează business-ul tradițional.

Actualmente, există un ecosistem întreg de parteneri și actori, care lucrează la dezvoltarea industriei de comerț electronic în Moldova. Iar AIM va continua să desfășoare activități pentru a ajuta antreprenorii să integreze acest sistem în afacerile lor.

Podcastul poate fi ascultat aici: https://www.youtube.com/watch?v=TJ19dd7-Jaw&t=1685s

Această activitate este realizată de către Alianța Întreprinderilor Mici și Mijlocii,  cu suportul Proiectului Tehnologiile Viitorului, finanțat de USAID, Suedia și Marea Britanie.