AIM și-a prezentat Raportul anual de activitate pentru 2020 | AIMM

AIM și-a prezentat Raportul anual de activitate pentru 2020

La data de 4 martie 2021, AIM a prezentat raportul anual de activitate pentru anul 2020 în cadrul Adunării Generale a membrilor.

În 2020 AIM a promovat interesele și vocea afacerilor mici și mijlocii afectate de pandemie. Printre acțiunile de rezonanță se numără: activități de lobby și advocacy, lansarea petițiilor online și a scrisorilor de poziție adresate oficialilor de stat de rang înalt.

Printre succesele remarcabile ale anului precedent sunt lansarea Ghidului Întreprinderilor Mici și Mijlocii și a Hărții IMM-urilor instrumente de ghidare menite să ofere suport atât antreprenorilor începători precum și a celor experimentați.

Activitatea de advocacy a fost o prioritate pentru anul 2020, iar AIM a participat în cadrul a mai multe întâlniri desfășurate cu autorități de stat de cel mai înalt nivel în calitate de membru al platformelor consultative de afaceri și a asociației de suport în business.

AIM va continua să depună eforturi considerabile și pe parcursul acestui an pentru a susține întreprinderile mici și mijlocii și a le ajuta să depășească această criză survenită din cauza pandemiei.

Vă invităm să descărcați aici raportul anual AIM 2020!

X
X
X