ASK ME ANYTHING, EDIȚIA 6: DESPRE COLABORAREA DINTRE INFLUENCERI, ORGANIZAREA SPAȚIULUI INTERIOR ȘI BERE ARTIZANALĂ - AIMM

ASK ME ANYTHING, EDIȚIA 6: DESPRE COLABORAREA DINTRE INFLUENCERI, ORGANIZAREA SPAȚIULUI INTERIOR ȘI BERE ARTIZANALĂ

O nouă ediție Ask me anything: Following the trends a fost organizată pe data de 27 octombrie de AIM. De data aceasta evenimentul a avut loc la  Labrewtory Brewing Company și a găzduit membrii noștri la o întâlnire cu 5 invitați care și-au împărtășit experiențele.

Doina Babcinschi și Artur Gurau, GRANAT și Influence Moldova
Influence.md: platforma care simplifică colaborarea dintre influenceri și branduri

▪ Influence.md este un startup în cadrul agenției Granat. Acesta e un marketplace care simplifică colaborarea dintre influenceri și branduri – de la crearea briefului, selectarea influencerilor până la semnarea contractelor.

Mai mult, Artur a lucrat la un studiu în care a selectat 50 de influenceri din Republica Moldova și i-a analizat pe reach, engagement, credibilitatea, calitatea audienței.

Stela Mikşanski și Elena Cernouțan, fondatoare Moss Organized Living
Moss Organized Living: prima companie din Moldova care oferă servicii de organizare a spațiului interior

▪ Moss Organized Living planifică și organizează spațiile din casă și birou implementând sisteme de organizare și depozitare personalizate. Îmbunătățește calitatea vieții prin eliminarea dezordinii din dulapuri și sertare, aducând liniște vizuală. Totodată, Moss Organized Living are o relație strânsă de colaborare cu Rewood, compania care utilizează lemnul reciclat pentru producerea obiectelor de interior pentru casă.

Bill Mahaffey, Labrewtory Brewing Company
Labrewtory Brewing Company: povestea americanilor care s-au îndrăgostit de Moldova și au ales să se mute și să deschidă o afacere aici.

▪ Bill a venit în Moldova alături de soția asa pentru un contract de muncă. După 4 ani, când acesta s-a încheiat, soții au înțeles că vor să se mute definitiv în Moldova. Mai mult, aceștia au hotărît să-și deschidă și o afacere aici: Labrewtory Brewing Company.

Vă reamintim că „ASK ME ANYTHING – FOLLOWING THE TRENDS”, este un eveniment exclusiv pentru membrii AIM.
Dacă doriți să deveniți membru a comunității noastre, atunci faceți click aici: https://sme.md/membership/

Această activitate a fost realizată cu suportul Center for International Private Enterprise