PREMIERĂ PENTRU AIM : PARTICIPARE ȘI PROMOVARE GRATUITĂ PENTRU 10 ANTREPRENORI LA HODINA FEST - AIMM

PREMIERĂ PENTRU AIM : PARTICIPARE ȘI PROMOVARE GRATUITĂ PENTRU 10 ANTREPRENORI LA HODINA FEST

În premieră, Alianța Înterprinderilor Mici și Mijlocii din Moldova le-a oferit membrilor săi șansa de a participa gratuit la evenimente, pentru a-și promova afacerile și pentru a face vânzări.

Pe 27 august, 10 antreprenori optimiști din comunitatea noastră au participat la Hodina Fest, unde au avut ocazia să interacționeze cu mii de vizitatori ai festivalului.

Echipa AIM și-a asumat toate costurile de participare, promovare și amenajare, astfel încât, antreprenorii au scăpat de toate grijile logistice și au putut să interacționeze direct cu potențialii lor clienți. Vizitatorii festivalului au putut să descopere produsele create de Tid Bit, Brutăria Bardar, Finetto, The Coffy Way Chișinău, Eco Local, Be Sweet, AlterEGO, Vinăria Tronciu și Macco.

Sandrita Torgonschi, co-fondatoare The Coffy Way Chișinău: ˝ Astăzi m-am convins cât e de important pentru noi să fim membri AIM. Pentru că ne ofertă niște oportunități, care nimeni, niciodată nu ni le-a oferit.˝

Nadejda Cornețel, co-fondatoare BE SWEET: ˝  Chiar dacă suntem mai mici, suntem voinici! Asta înseamnă să fii membru a comunității AIM!˝

Vasile Niculiță, membru EcoLocal: ˝ Beneficiul meu ca și membru, este că AIM protejează producătorul mic și în sfârșit glasul nostru este auzit, iar încet-încet devenim și mai vocali! ˝

Maria Bumbu, fondatoare Woodbag Magdalene: Le sunt recunoscătoare echipei de la AIM pentru această oportunitate de a veni aici și a-mi promova produsele. Totodată, a fi membru AIM înseamnă să nu mai fii singur în fața provocărilor, dar să ai în spate o echipă care te ajută să le faci față.

Anna Egorova, fondatoare TIDBIT:˝ Ador echipa de la AIM! Pentru că mă susțin și-mi sunt alături, ori de câte ori afacerea mea are nevoie de ajutor. Sunt o comunitate de oameni fantastici! Iar faptul că astăzi suntem aici, demonstrează acest lucru încă odată! ˝

Natalia Efros, co-fondatoarea Vinăriei „AlterEgo”: La AIM, buturuga mică răstoarnă carul mare. Deși pare că suntem mici, noi suntem voinici! Suntem o forță care putem să ne facem auziți. Așa că dacă nu sunteți încă pe platforma antreprenorilor optimiști, atunci puteți veni ca să schimbăm în bine țara!

Așteptăm cu drag antreprenorii locali să intre în comunitatea antreprenorilor optimiști AIM. Pentru a deveni membru AIM, adera aici.

Această activitate este susținută de Guvernul Elveției în cadrul Proiectului „ OPTIM Project – Oportunități prin Tehnologii și Inovație în Moldova‘’ realizat de HELVETAS Swiss Intercooperation.